Гала Гарден - Хотел

Нашиот хотел е сместен во самото срце на градот со што овозможува брз пристап до сите поважни објекти. Располагаме со 7 луксузно опремени соби, паркинг, летна бавча и ресторан.

Кабловска Телевизија

Мини-Бар

Џакузи\Туш Кабини

Собна Услуга

Централна Климатизација

Бесплатен Wi-Fi Интернет

Многу Други Погодности

Contact us

contact@gala-garden.com

Адреса:ул. Томаки Димитровски бр.25 Битола

Телефон: 047 612-800

Мобилен: 075 556-865