Гала Гарден - Ресторан

Ние Ви нудиме стратешка позиција за брз пристап до сите централни градски објекти. Ви нудиме мирен и пријатен амбиент, врвна услуга, високо ниво на квалитет. Нека нашиот пријатен амбиент ве опкружува во текот на вашето присуство. Вкусете ги специјалитетите на куќата, уживајте во коктелите и пијалоците. Добијте ги сите убави нешта на ендо место. Бидете наши редовни гости.

Contact us

contact@gala-garden.com

Адреса:ул. Томаки Димитровски бр.25 Битола

Телефон: 047 612-800

Мобилен: 075 556-865